Een administratiekantoor dat ondernemers begrijpt
Een vraag voor ons?

Jaarrekening

Al uw vermogen, omzet, kosten, bezittingen en resultaat samengesteld in één boekwerk noemen we de jaarrekening. Ook wel de jaarstukken genoemd.

​De jaarstukken geven een financieel overzicht van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf in het afgelopen jaar. We maken gebruik van deze stukken om deze samen met u te analyseren en te vergelijken met andere jaren. Of wat ook maar gebruikelijk is in uw branche. 

​Uiteraard kunnen wij ook tussentijdse cijfers en prognoses voor u verzorgen om deze vervolgens met elkaar te bespreken. Indien gewenst kunnen we deze rechtstreeks doorsturen naar de bank of verzekeringsmaatschappij. 

​Verder kunt u de stukken nodig hebben voor een hypotheek, lening of lease. In het geval dat u een rechtspersoon (bv of nv) bent, dienen de jaarstukken gedeponeerd te worden bij de Kamer van Koophandel.

​We kunnen concrete afspraken maken over wanneer u de jaarstukkken gereed wilt hebben. Om ze vervolgens onder het genot van een bakje koffie met u te kunnen bespreken en analyseren. 
Heeft u een vraag over uw administratie of belasting?
Wij staan klaar om u te helpen