tekst Kantoor nieuws

Kantoornieuws


Sinterklaasviering 2017

Vrijdagmiddag 1december j.l. vierden we samen met onze kleine kinderen de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Het was een erg gezellige en geslaagde middag met cadeautjes, veel lekkers, her en der een gespannen of verlegen gezichtje maar bovenal veel plezier!

Tot volgend jaar Sinterklaasje :)


Nieuwe medewerkers

In oktober en november 2017 is ons team wederom versterkt door de komst van Rob Bouman en Roy Bleijenberg.

Beiden zullen zij in de loop van de tijd gaan functioneren als relatiebeheerder en zullen zij zich dus hoofzakelijk bezig gaan houden met het verwerken van boekingsbescheiden, opstellen van jaarrekeningen, diverse aangiften en tussentijdse cijfers.

Wij zijn blij met deze versterking!

foto_hans
Nieuwe medewerker

Sinds juli 2017 is Hans van de Wetering bij ons komen werken. Hans houd zich bezig met het verwerken van financiële administraties en zal assisterende werkzaamheden gaan verrichten.

Welkom Hans!

restyling_balie_1
restyling_balie_2
Restyling

Wellicht heeft u het al opgemerkt..... onze balie en ontvangstruimtes hebben een complete metamorfose gekregen. Na 18 jaar was het tijd voor een opfrisbeurt en dat is goed gelukt.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

foto_mathea
Nieuwe medewerkster op de afdeling loonadministratie

Sinds december 2016 Is Mathea Buijserd bij ons werkzaam op de afdeling loonadministratie.
Samen met Trudy is zij verantwoordelijk voor de periodieke verwerking van alle salarisstroken van onze cliënten.

geboorte_mink
Babynieuws

Hoera! Op donderdag 21 juli jl. is bij onze Wilco en zijn vrouw Elisabeth een zoontje, Mink geboren!
Mink is het eerste kindje van Wilco en Elisabeth.

Wij wensen ze veel geluk samen!

_mg_9435
Nieuwe medewerker

Per november 2015 is ons team versterkt met de komst van Maurits van Heusden.
Maurits is 19 jaar en loopt bij ons stage van november 2015 tot en met april 2016. Maurits zal zich bezig houden met het verwerken van administraties en assisterende werkzaamheden verrichten omtrent het opstellen van jaarrekeningen. Nadat Maurits zijn examens heeft afgerond zal hij met ingang van 15 juni 2016 vast in dienst komen.

img_3006
Uitbreiding spreekkamers

Eind 2015 is er volop geklust door een aantal van onze klanten. Er zijn twee nieuwe spreekkamers gerealiseerd waar we erg blij mee zijn. Wellicht ontvangen we u binnenkort in één van deze kamers!

img_1714
Kook workshop

Vrijdagavond 18 december 2015 hebben we met alle collega's deelgenomen aan een kook workshop. Thema was Italiaanse liefde. Het was een erg gezellige en smaakvolle avond!

afscheid_adrie
Afscheid Adrie Duister

Per 1 oktober 2015 is Adrie Duister na vele jaren trouwe dienst aan het einde gekomen van haar werkzame bestaan bij ons kantoor.
Op 23 september jl. hebben wij onder het genot van een heerlijk stukje gebak en een kopje koffie of thee, in het bijzijn van haar man en dochter, afscheid van haar genomen.
De directie en personeelsvereniging heeft hen een cadeau overhandigd en bedankt voor de vele jaren van zeer prettige samenwerking. Wij wensen haar een goede gezondheid en veel geluk in haar verdere leven en we hopen de komende jaren nog bij te kletsen op onze jaarlijkse bedrijfsbarbeque.

Timme Klop

Babynieuws

Hoera, alweer een baby. Bij Kelvin en Caroline is hun derde kindje Timme geboren.

Wij wensen ze veel geluk samen!

Luc Treffers

Babynieuws

Hoera!

Op maandag 8 juni jl. is bij onze Annemarie en Patrick Treffers de kleine Luc geboren, Luc is het eerste kindje van Patrick en Annemarie.

bannervertistartersevent-600-2
Rabobank Startersevent

Maandag 13 april aanstaande zijn we aanwezig op het startersevent van de Rabobank. In samenwerking met diverse partijen verstrekken we u informatie over het opstarten van uw bedrijf of bijvoorbeeld bedrijfsovername. Heeft u interesse, twijfel dan niet en kom op 13 april naar Almkerk. De koffie staat voor u klaar.

kantoornieuws_img_2045
Anja - 25 jaar in dienst

Op 1 januari 2015 vierden we dat Anja alweer 25 jaar in dienst is bij ons bedrijf. Reden voor een cadeau!! We hopen dat zij nog vele jaren met veel plezier ons team wilt versterken.

bedrijvig-0
Bedrijvig

Het magazine Bedrijvig ging in de laatste uitgave van 2014 in gesprek met Kelvin inzake startende ondernemers. In de volgende link kunt u het artikel nog eens nalezen.

Bedrijvig - december 2014

logo-noad32-kleur-150x150
Sponsor van de week

Verti advies & partners is week 48 sponsor van de week van voetbalvereniging NOAD '32 te Wijk en Aalburg. Via onderstaande link leest u hier meer over.

sponsor-van-de-week-verti-advies

dsc00341
Afscheid Clara Bouman en Miep Bleuanus

Per 31 december 2014 zullen Clara Bouman en Miep Bleuanus na resp. een 19-jarig en 4-jarig dienstverband met pensioen gaan.
24 november jl. hebben we tijdens een gezellige feestavond bij restaurant "De Stroming" te Woudrichem stil gestaan bij hun afscheid.
De directie en personeelsvereniging heeft hen een cadeau overhandigd en bedankt voor de vele jaren van zeer prettige samenwerking. Wij wensen Clara en Miep alle geluk toe in hun verder leven en we zullen ze de komende 25 jaar nog bijkletsen op de jaarlijkse bedrijfs barbeque.

abraham_1
30 oktober 2014

Onze collega Bert van Wijgerden is vandaag 50 jaar geworden!!
Wij wensen hem een gezond nieuw levensjaar toe.....

Personeelsuitje Verti advies & partners 2014
Personeelsfeestje

Vrijdag 3 oktober 2014 heeft ons jaarlijkse personeelsuitje plaatsgevonden in Zaltbommel!

In groepjes van 3 hebben we een puzzel door de stad Zaltbommel weten op te lossen. Het was een zeer geslaagd uitje op een zonovergoten oktober dag.....

foto_motorrace
Klassieke Motor- & Autosport Evenement Giessen

Op zaterdag 27 september jl. heeft voor de derde maal op industrieterrein "De Rietdijk" te Giessen het klassieke motorsport evenement plaats gevonden. Wij waren op dit geslaagde evenement aanwezig en hebben veel positieve reactie's mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank!

Nieuwe (junior) relatiebeheerder:

img_1727
Nieuwe medewerker

Per 1 september jl., is Roy Kuiper ons team komen versterken! Hij zal ingezet worden als (junior) relatiebeheerder en zal zich dus hoofdzakelijk bezig gaan houden met het opstellen van jaarrekeningen, diverse aangiften en tussentijdse cijfers.

Sepp Vermeulen
Babynieuws

Hoera! op 19 augustus jl. heeft er gezinsuitbreiding plaatsgevonden bij Corné en Casandra Vermeulen.

Er is een derde zoon geboren die zij de naam Sepp hebben gegeven!


img_1670_3
Huwelijksbootje

Vrijdag 18 juli jl. is onze Wilco van Heusden samen met zijn Elisabeth in het huwelijksbootje gestapt.

Wij wensen hen veel geluk samen.